3.9.10

Sub constient


Hey!!! imi place sa intru uneori si sa pot vorbi cu mine! aici imi las gandurile si sentimentele! Inca nu am gasit o destinatie a blogului meu.... nu stiu ce va fi, dar stiu ca va avea un rol mai important candva... pentru ca toate lucrurile ce le intreprindem zi de zi, au un scop pentru persoana noastra chiar daca nu realizam acest lucru!


Noi facem zilnic o multime de lucruri... dar nu ne gandim mereu de ce facem asta sau aia... insa tot ce facem vine din gandurile si ideile subconstientului - ele sunt reflectate prin actiunile noastre.

De exemplu: eu m-am angajat la un supermarket pentru ca - gandeam eu atunci- am vrut foarte tare sa imi gasesc de lucru pentru vara asta si sa am niste bani. Acum imi dau seama ca am ajuns sa lucrez aici pentru ca sa cunosc anumite persoane care vor avea un anume rol in viitorul meu (apropiat/indepartat? nu stiu nici macar eu). 

Alt exemplu: eu trebuia sa merg azi intr-un alt oras sa imi vizitez o ruda. Nu am mers. Pentru ca mi-a fost greu sa ma pregatesc de drum si in + tocmai a sosit la mine o alta ruda pentru cateva zile. Dar la sfarsitul zilei realizez ca motivul pentru care nu m-am dus a fost altul si ca asa a trebuit sa se intample: Am primit niste cadouri de la mai multe persoane care mi-au adus bucurie si am primit de la o prietena vesti bune. Daca plecam nu se mai intamplau toate astea.


Punct. Nu mai am chef de scris. Stiu ca vorbesc de neinteles ai sus... ca de obicei... nimeni nu stie ce vreau sa spun:))) asta imi place cel mai mult ( cand eu ma inteleg pe mine?!) 

Ne mai auzim.

3 comentarii:

codreanu-monica.ro spunea...

sincer aproximativ te`am inteles.``am primit de la o prietena vesti bune.`` (oare sunt eu?)
mai avem un pic si incepe facutatea.... si daca nu o sa mai vorbim pana atunci vreau sa`ti spun de acum sa ai un an universitar plin de realizari si cat mai usor.PUP!

codreanu-monica.ro spunea...

am uitat sa precizez ca arati fain in poza si am si eu o intrebare unde ti`ai facut poza?

cielle spunea...

a... in gara de nord din Brussel...
superb oras:x:x