12.11.10

Invăţământul economic superior 1920-2010

Saluty

Ce am mai facut eu in ultima vreme?

1. Am invatat alfabetul corean!! Yupyy!! Acum o sa stiu citi si scrie si in curand voi sti sa si vorbesc cate ceva despre mine si sa inteleg ceea ce citesc sau ascult...
2. Am renuntat la serviciul meu de casiera...( parca numai peste astfel de joburi dau mereu... asta a fost jobul practicat de mine pana acum in vreo 5 firme cel putin:)))
3. Incerc sa tin pasul la scoala, sa recuperez ce am pierdut cat am lucrat. E destul de plictisitor, nu stiu de ce, dar nu mai sunt motivata sa invat, abiaastept sa imi gasesc ceva de lucru unde sa am colegi minunati si sa ma distrez:)))
4. Va plictisesc pe cei care cititi aceasta postare si ma plictisesc si eu pe mine scriind ceva fara sens.
5. O sa anunt in curand o veste, dar numai sa fiu sigura;)
6. Vroiam sarang dar nu e sa fie, asa ca nu mai vreau:((
7. Am participat la conferinta "Dincolo de business: despre oameni, despre incredere" a EUREKO tinuta joi, 11 nov. la Casa de Cultura a Studentilor unde am aflat statistici interesante despre populatie si viitorul economic din punct de vedere al veniturilor romanilor:)) E bine sa mai mergem cateodata la conferinte si traininguri, ca sa aflam ce se intampla in lumea asta in care traim si sa intelegem cum se desfasoara lucrurile de fapt. A! si am primit 2 pixuri (unul l-am luat eu in plus;)) ) si un mic notebook si URA!! o diploma draguta de tot care atesta  participarea mea! Sigur  o sa ma ajute candva!!
8. Azi 12.noiembrie se implinesc 90 de ani de la infiintarea invatamantului economic in Cluj.
   Asadar am tinut un seminar, am facut prezenta la sport si apoi nu am tinut cursul de Istoria Economiei(despre care va voi povesti in viitorul apropiat) caci am fost la lansarea a 2 carti: Criza editia 2, de Andrei Marga -rector UBB si "Invăţământul economic superior 1920-2010" coordonata de prof. Gheorghe Popescu. Dansul a fost prof. de micro si macro in primul meu an de facultate. M-am simtit mandra si onorata cand l-am vazut vorbind- pentru faptul ca am facut cu dansul materiile respective. Mi-am dat seama ca dincolo de glumele pe care le facea la cursuri si ironia tipica, este o persoana bine, un intelectual cu vaste cunostinte economice si ma bucur ca am aflat cateva tips de la el ...
A si de fapt am vrut sa spun ca la prezentare a asistat si domnul Mugur Isarescu-guvernatorul BNR!! O onoare ca l-am vazut, pot sa spun,nu? El si cu bodyguarzii lui. Dealtfel un om foarte relaxat si vesel. Binedispus si atent.

De ce nu reusesc sa aprofundez un subiect, o tema niciodata? Pentru ca nu am rabdare sa vorbesc doar despre un lucru, imi trec prin minte atatea... trebuie sa le notez rapid  asa ca las doar franturi din gandurile mele. Vedeti si voi ca am inceput cu coreana, am continuat cu plictiseala mea si a vostra si am terminat cu Mugur Isarescu. Si acum ati citit concluziile mele asupra postului meu.
 Aceasta sunt eu. Elena Ciceo

Adie!!(e in luxemburgheza. se promunta Adi cu accent pe i :D)

P.s. scuzati gramatica, nu am chef sa ma revizuiesc acum.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Te salut yaaa

codreanu-monica.ro spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
codreanu-monica.ro spunea...

Gandeste`te ca si eu m`am straduit 4 ani sa iau note bune si sincer nu m`a ajutat mult la locul de munca pe care il am acum,dar macar stiu ca nu am aruncat milioanele pe fereastra. In plus poate ca o bursa de merit nu strica niciodata, asa ca te sfatuiesc pana esti tanara invata si nu te lasa batuta. Da, e plictisitor sa stai mii de ore intr`o banca si sa`l asculti pe profesor/ profesoara uneori, iar alteori subiectele pe care le abordeza sunt captivante si interesante. Curaj, succes si hai ca poti! Pupici de la prietena ta.