28.7.09

Fleur D'amour Eco Perfume


Ştiaţi că unele parfumuri conţin pftalati (ester al acidului ftalic ) şi parabens (folosititi in industria cosmetica si farmaceutica cu toxicitate redusa,insa sunt un fel de E-uri)? Sylvie Beljanksi a lansat Fleur d'amour, un parfum care "permite femeilor sa se rasfete printr-o combinaţie de sofisticare franceză şi inovaţie tehnologică care nu contine aceea substanta daunatoare, phthlates." Creatoarea Belijanski explică:

'Eu cred că o programul zilnic de ingrijire al unei femei ar trebui să fie liberă de toxine, pentru că punerea de toxine în corpul dumneavoastră nu va face nici sănătoasa, nici frumoasă. O ingrijire zilnica naturală va face sa te simti bine pe dinauntru si pe dinafara. Fleur d'Amour a fost creat pentru femeia care vrea să facă tot ce poate pentru a menţine o rutină sanatoasa - şi să includă in final un strop de rasfat.

Pe Skin Deep poti urmari cat de periculoase sunt unele parfumuri prin ingredientele lor.Iata cateva rezultate pentru parfumuri ce contin floarea pasiunii:
Numerele reprezinta gradul de pericol pe o scara de la 1 la 10, 10 fiind foarte periculos.
Nu sunt eu adepta parfumurilor, dar, cu siguranta parfumul Fleur d'amour al lui Sylvie Beljanksi ofera o alternativa igură pentru multe arome comerciale.

XOXO

5 comentarii:

soso spunea...

Da,multe parfumuri si cosmetice contin o gramada de chimicale si alte ingrediente nesanatoase; e bine ca se fac si alternative mai putin periculoase.PArfumul arata bine si numele e seducator, dar cum miroase?....floarea pasiunii...

tania spunea...

La noi in tara sigur nu este...

dorina spunea...

Imi plac majoritatea din temele de pe blog!Keep this way ;)

Anonim spunea...

Floarea pasiunii are un miros superbbb!!!!!!!

Anonim spunea...

nimic nu e sigur in ziua de azi