26.7.09

Sport ca sa fii in forma!


Da, este adevarat! Demonstrat, de multi altii, dar mai ales va spun din Proprie Experienta ca, dupa ce faci miscare (sport in aer liber, exercitii ) te cuprinde o stare de voiosie si energie si forta si ... pe scurt te simti mai sanatos oricum te-ai privi- fizic, psihic.
Spun acestea dupa sesiunea de alergat si pilates de dimineata in urma carora sunt mai fresh ca niciodata.Nu chiar niciodata...am mai facut sport la acest nivel doar ca timpul si examenele si alte probleme m-au determinat sa renunt (temporar).
Asadar, sa va povestesc de ce am si alergat si am si facut pilates(dupamasa mai fac o sesiune!) :
Ieri, in mirobolanta zi de sambata, intr-un mod cu totul inevitabil, ochii mei se bucurau de atatea bunatati in bucataria micuta, ca, mintea mea nu a mai rezistat tentatiei, iar stomacul nu a vrut sa explodeze de durere nicicum....asa ca.... am mancat... de toate...dulciuri (bomboane:((( )...fructe (prea multe si erau din categoria dulci)...fff multe felii de paine(cu unt pur si simplu si apoi cu vinete si la ora 22 facute in cuptor ca o pizza:(() Bineinteles ca m-a lovit vinovatia si am decis sa fac sport ca sa reduc din kg care le-am pus pe mine ieri...
Asa am ajuns eu ca sa ma scol la ora 7 iar la 7:50 sa alerg pe terenuri.Apropo am alergat 24 ture de teren de fotbal.Acasa am facut sesiunea de exercitii pilates, bazate pe calitate si nu cantitate.Recomand cu caldura pilates intrucat rezultatele sunt garantate -de mine- (am mai facut cam cu un an in urma si atunci chiar eram mai supla:D ).Decat sa te obosesti de nu mai poti intr-o sala de fitness si aerobic( bleah, nu merita) mai bine faci, in confortul casei tale, pentru aprox. 20 minute, niste exercitii motivante!!
Si acum, fresh cum nu m-am mai simtit de mult timp, nu pot sa nu va impartasesc Tableta de azi!

XOXO

5 comentarii:

Anonim spunea...

bravo,ma faci si pe mine mai doritoare de exercitii,trebuie sa ma imping de la spate,greu fac...so pilates.mersi

tina spunea...

woooo pilates...n-am incercat niciodata,dar acum ma simt asa de bine...stand.ar trebui sa fac si eu ceva exercitii...

soso spunea...

Ce bine ca faci sport!Asa te vreau!!

humorous spunea...

Ha-ha ha imi placepoza! sa nu-mi spui ca esti tu:))))))))

smbd spunea...

bine zis,tinete de treaba:*