24.7.09

Tableta de azi


Y yo sigo aqui..... Plictisita si obosita de razele soarelui, care sunt ca un drog care te face sa adormi....
Ataaaat de caaaald!!!!
Azi e o zi ambigua.Tot ce stiu concret este ca voi face o prajitura cu rabarba (mmmmm....) Trebuia sa merg la Sighisoara intrucat in acest weekend este Festivalul Cetatii Sighisoara.Si ar fi trebuit sa-mi vizitez verisorii de acolo.Dar uite ca stau aici si scriu.O sa pierd festivalul si o sansa de a socializa.
Viitorul e incert:(( nu gasesc nicicum ceva de lucru....site-urile cu joburi sunt o mare pacaleala!!! Am aplicat la o gramada de joburi, foarte realiste (nu o sa ma apuc de mlm ca n-am innebunit!) si nimic.Nici un raspuns.Asta dureaza de vreo 2 saptamani. Avand in vedere ca am lucrat prin magazine deja de 2 ori (acum 2 veri la casa de marcat privind cati bani cheltuie unii, in prostie, iar acum o vara tarandu-ma umilita dupa clienti care nu stiu sau nu vor sa cumpere nimic) m-am saturat de un astfel de job.Vreau ceva mai mare...sa-mi pun mintea la contributie...sa fac ceva care te implica serios in munca...
Din pacate in tara mea nu gasesti astfel de joburi asa usor..mai ales daca abia ai absolvit liceul....si daca nu ai niste pile undeva (asa gasesti mereu ceva cat de cat acceptabil) +ca acum se vorbeste si de criza aceasta economico-financiara.Sau ce este.( Eu spun ca este doar ceva psihologic.Criza o face omul atunci cand mintea lui se lasa subjugata de marile voci prin mass-media, care fac adevaratele afaceri si care urmaresc cu aceasta criza profitul absolut-pentru ca nimeni nu poate nega ca cativa-mai multi chiar- destepti smecherasi vor castiga din plin in urma acestei "crize").

In concluzie si ca sa nu o tot lungesc(desi imi place:)))) nu gasesc ceva de lucru.Nici nu vreau sa ma implic acum asa serios, pentru ca inca e vacanta si mai vreau sa plec pe undeva....dar pana atunci ce sa fac?.... m-am saturat de plaja si strand (de fapt am urat strandul mereu,pentru ca nu stiu sa inot si ma simt asa caraghios sa fiu acolo pe marginea piscinei....oricum nu o sa invat sa inot niciodata, presimt asta).

Ca sa inchei, ziua de azi este plata.Mai plata ca un desert.Si neproductiva (din punct de vedere social si comercial-adica banesc- si tot ce astept este sa se termine odata).

XOXO

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce ganduri;))

feri spunea...

eheiii neata!!!! in sf vesti de la tine.mersi ca mi-ai zis de blog .vorbim

tina spunea...

nici mie nu-mi place plaja...bleahhh sa stai akolo fara apa... nasol... si nici eu nu gasesc de lucru asa ca nue sti singura .Poop u