22.7.09

World-eco-news



Rasfoind paginile giganticului internet am aflat ceva foarte dragut.Sigur nu v-ati gandit nciodata la tastatura decat ca la o "tava" cu butoane care ne ajuta sa scriem.In fond asta si este! Si bineinteles ca atunci cand spuneti "tastatura" va ganditi la un obiect din plastic de diverse culori(fiecare cu tastatura lui). Stiati insa ca exista tastatura din .....Bambus???

De la covoare la tacamuri, se pare ca aproape totul poate fi făcut din bambus. O companie chineza realizeaza tastaturi din bambus! Potrivit Sustainablog:
"Jiangqiao, care a început fabricaţia tastaturilor din bambus in luna octombrie 2008, a primit deja comenzi pentru 40000 de unităţi, şi este unic producător de tastaturi din bambus a Chinei. Compania spune că produsul este la fel de puternic ca si echivalentul sau din plastic ... Jiangqiao s-a confruntat cu dificultăţi tipice pentru adaptarea bambusului pentru uz industrial, inclusiv ţinerea tastaturii din bambus in cadru de la cracare, prevenirea denaturarii partii de jos a tastaturii şi modelarea precisa a butoanelor.
Interesant, nu?
Pentru mai multe vizitati acest site

P.S. Cine doreste sa aiba o viata eco are o solutie frumoasa, poate folosi chiar si o tastatura "verde"!

XOXO

4 comentarii:

kikie spunea...

Ce tare!!! si eu as vrea o astfel de tastatura

tania spunea...

Ce interesant!!! si eu as vrea o astfel de tastatura...desi daca ma gandesc mai bine nu e ok pt ka nu s-ar potrivi cu restul calcului....dar e ff fain

flv spunea...

mai mai toata lumea vrea... pai si eu as vrea.... sa vad cum arata doar:)))) nus chiar o persoana eco

feri spunea...

Cea mai tare stire de pana acum:)))